minőség és hatékonyság!

Cégünk, a Gaia Szíve Kft. folyamatosan törekszik a legjobb minőség elérésére, a hatékonyságra és a gyorsaságra. Ez motivált minket akkor is, amikor 2021-ben elindítottuk Lakitelken saját tető- és falpanel gyárunkat. A közel 800 m2-es csarnokból álló gyártelepünkön rácsos tartó tetőszerkezeteket és ETA szabvány szerinti fa könnyűszerkezetes rendszereinkben használt fal paneleket gyártunk.

Itt készülnek fa könnyűszerkezetes házainkban is használt fal paneljeink előgyártásai. Ezek a szerkezetek előzetes tervek alapján KVH hossztoldott, műszárított, gyalult fa alapanyagokból készülnek. Ezek az alapjai a ETA szabvánnyal rendelkező, minden EU-s országokban egységesen elfogadott fa könnyűszerkezetes rendszereinknek. A 14 cm mély fal panelek beszerelés után egy 15 cm-es Akuplat – Isover táblásított hő és hangszigetelő anyaggal kerülnek kitöltésre, amely a minimális összenyomásnak köszönhetően minden légrést kitöltenek és az idő folyamán sem esnek össze. A panel belülről egy szálerősített párazáró fóliát, fa lécvázat és tűzgátló gipszkartont kap. A külső borítást pedig egy 15mm-es OSB lap, 15cm-es kőzetgyapot vagy EPS szigetelés végzi. Ez a rendszer biztosítja, hogy a felhasznált faanyagok folyamatosan szárazok maradjanak, garantálva a hosszú élettartamot.

Minden olyan berendezéssel, szabászgéppel és egyéb eszközzel rendelkezünk melyek a rácsos tartó tetőszerkezetek precíz gyártásához szükségesek. A szeglemez kötésű tartó-, és tetőszerkezetek tervezése, statikai számítása számítógépes tervező programmal készül, melyet egy erre szakosodott külső cég végez számunkra. A megtervezett szeglemezes tartók optimalizáltak, rácsos kialakításuknak köszönhetően tetszőleges tetőforma tervezhető velük.  A tervező szoftver elvégzi a statikai számításokat, majd elkészíti a gyártmányterveket, mely alapján készítjük a végleges tetőszerkezeteket. A szeglemezzel történő csomópontok kialakításának kulcsa maga a présgép. Cégünk ezt sem bízza másra, saját présgépünkön préseljük bele a kötést adó szeglemezt az impregnált faanyagokba. Gyárunk egy átlagos méretű családi ház tetőszerkezetét a tervek kézbevételétől számítva kb. 2 nap alatt készre tudja gyártani.

KAPCSOLAT

Gaia Szíve Kft.
6000 Kecskemét, Fáklya u.8

Gaia Otthon Kft.
6000 Kecskemét, Fáklya u.8

Irodánk:
6000 Kecskemét,
Petőfi Sándor utca 3-5.

Nyitva tartás:
H-P: 9:00 - 17:00

 

Tóth Sándor
cégalapító-vezető

+36-20/957-5288
toth.sandor@gaiaszive.hu